หน่วยวิเทศสัมพันธ์ มหาวิทยาลัยราชภัฎนครศรีธรรมราช ขอเชิญชวนคณาจารย์และบุคลากรผู้สนใจเข้าร่วมแคมป์ Office English Comes Alive #2: R U from NSTRU?

Office English Comes Alive

หน่วยวิเทศสัมพันธ์ มหาวิทยาลัยราชภัฎนครศรีธรรมราช ขอเชิญชวนคณาจารย์และบุคลากรผู้สนใจเข้าร่วมแคมป์ Office English Comes Alive #2: R U from NSTRU?  ระหว่างวันที่ 24-25 สิงหาคม 2560 ณ โรงแรมตาลคู่ บีช รีสอร์ท อ.ขนอม

ภายในแคมป์จะได้เต็มอิ่มไปกับความสนุกสนาน มีโอกาสพบปะเพื่อนใหม่ ไปพร้อมๆ กับทำกิจกรรมเสริมทักษะทางด้านภาษาอังกฤษ และเล่นเกมสนุกๆ มันส์ๆ โดยมีเจ้าหน้าที่และทีมงานจาก International Relations Department คอยอำนวยความสะดวกตลอดรายการ

On August 24-25, 2017, the International Relations Department will organize the “Office English Comes Alive #2: R U from NSTRU?” English camp at Talkoo Beach Resort in Khanom.

The camp aims to improve the English proficiency of the support staff and academic lecturer in Nakhon Si Thammarat Rajabhat University. Participants will have fun and gain new friends by joining the academic session, reinforcement activities, and fun games to be facilitated by the IRD team and foreign language lecturers.

ลงทะเบียนเข้าร่วมแคมป์

รายการไฟล์แนบ

ชื่อ ขนาดไฟล์
แบนเนอร์204.06 kB ดาวน์โหลด
โปรแกรมการเดินทาง425.18 kB ดาวน์โหลด

irdoffice english comes alive